Duo rolgordijnen op maat bestellen

Maak kennis met de populaire duo rolgordijnen, ook wel roljaloezie of zebra rolgordijnen. Dit type rolgordijn heeft twee stoflagen die van elkaar kunnen bewegen. Door de dubbele stoflagen zijn duo rolgordijnen multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor in iedere ruimte in huis. Deze trendy raambekleding bestelt u eenvoudig bij ons online. Stel zelf het rolgordijn van uw wensen samen en wij bezorgen deze binnen 5 dagen aan huis. Gratis!

Voordelen duo of zebra rolgordijnen

Het voordeel van duo of zebra rolgordijnen is dat u de inkijk en lichtinval makkelijk met de kettingbediening regelt. Speel zelf met het licht en kies de ene keer voor openheid en de andere keer voor volledige privacy. Binnen Zonwering in IJsselstein, vlakbij Utrecht, levert duo rolgordijnen in een reeks fantastische stoffen. Het gordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen die voor elkaar langs bewegen.

Duo rolgordijn samenstellen en bestellen

Hieronder kan u meteen uw ideale duo of zebra rolgordijn samenstellen en bestellen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. E-mail naar info@binnenzonwering.nl.