Verticale jaloezieën op maat

Verticale jaloezieën zijn de toppers onder de binnenzonwering. Deze strakke jaloezieën staan prachtig op kantoor, maar zeker ook voor thuis. Of u nu behoefte heeft aan privacy of juist meer lichtinval wilt hebben. U regelt het eenvoudig met de ketting en stelt ze in op de gewenste stand. Dit type jaloezieën kunnen overal worden toepast. In iedere ruimte vormen ze een elegante oplossing.

Uw verticale jaloezieën binnen 5 dagen in huis

De lamellen van onze verticale jaloezieën zijn 89mm breed. Kies voor de afwerking uit materialen zoals PVC of textiel met diverse transparanties. Dit type jaloezie is ook ideaal voor grote glaspartijen en schuifpuien. Het prettige van ons bedrijf is dat wij ze tegen scherpe prijzen voor u op maat maken. Dit doen wij binnen 5 dagen vanuit ons atelier in IJsseltein, vlakbij Utrecht. U krijgt uw op maat gemaakte verticale jaloezieën gratis thuisbezorgd.

Direct uw verticale jaloezieën samenstellen en bestellen

Hieronder kan u direct uw verticale jaloezieën samenstellen en bestellen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. E-mail naar info@binnenzonwering.nl.